Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Αλυσιδες και ασφαλειες αλυσιδων

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε αλυσίδες μοτοσυκλετών.

Στο εμπόριο υπάρχουν αρκετές μάρκες καλών αλυσίδων όπως RK,DID,EK,TSUBAKI,IZUMI κτλ και άπειρες μάρκες απο φθηνές αλυσίδες.

Στο mototrade έχουμε επιλέξει και προτείνουμε τις RK. Σε όποιον αγώνα μοτοσυκλετών κι αν δείτε με RK τρέχουν οι καλύτερες ομάδες.Η εταιρία είναι τόσο γνωστή που δεν χρειάζονται σχόλια.

Στην γκάμα της RK για μοτοσυκλέτες δρόμου θα βρείτε:τις απλές αλυσίδες στο κόκκινο κουτί,τις ενισχυμένες με το γράμμα "H" απο το Heavy Duty στο κίτρινο κουτί,τις O-ring με το χαρακτηριστικό SO,τις KRO που είναι οι oring για σχετικά μικρότερες μοτοσυκλέτες,τις XSO για τα supersport ,και τις GXW που είναι ακόμα και για τις πιο δυνατές μοτοσυκλέτες.

Για τις μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου που πάνε μόνο χώμα η RK έχει εκτός απο τις απλές και τις ενισχυμένες,τις ΜΧΖ για τα cross και τις MXU ακόμα και για τις πιό μέγαλες ιπποδυνάμεις.

Οι αλυσίδες RK διατίθενται και σε χρώματα.Αυτά δεν σημαίνουν κάτι όσον αφορά την ενίσχυση τους,είναι απλά για το design.Ετσι θα βρείτε τους περισσότερους τύπους επίσης και σε χρυσό,νίκελ,μπλέ,κόκκινο κτλ.Στην κωδικοποίηση της RK ο κωδικός χρώματος μπαίνει εμπρός ,ακολουθεί το βήμα και τέλος ο τύπος της αλυσίδας.Ετσι μια αλυσίδα με κωδικό GB 520 GXW ,σημαίνει οτι πρόκειται για χρυσή αλυσίδα 520 βήμα τύπου GXW.

Όπως καταλάβατε η εξειδίκευση είναι τεράστια στη μάρκα αυτή,και γι'αυτο έγινε και η προτεινόμενη στο mototrade.

Για οικονομικές αλυσίδες,για πελάτες χωρίς απαιτήσεις ξεχωρίσαμε τις SFR.Οι αλυσίδες αυτές έχουν καλή ποιότητα για τα χρήματα τους και καλύπτουν πολλές περιπτώσεις για όσους ψάχνουν μια αξιόπιστη βασική λύση.

Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα του site μας στις ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ θα βρείτε ποιά φοράει το δικό σας.Αν δεν υπάρχει μπορείτε να μας καλέσετε να σας καθοδηγήσουμε.Στέλνουμε καθημερινά αλυσίδες σε ιδιώτες και συνεργεία σκέτες ή ως σετ με γρανάζια,με σπρέυ αλυσίδων που είναι απαραίτητο για τη συντήρηση τους κτλ.

Αναζήτηση ανά δημοφιλή brands!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 971 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΑΠΟΔΟΧΗ
Messenger