Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Πληρωμές χονδρικής με άτοκες δόσεις..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συμφώνα με τις τελευταίες νομικές και λογιστικές εξελίξεις όλες οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να διαθέτουν λογαριασμούς όψεως στις τράπεζες και να πραγματοποιούν όλες τις τραπεζικές συναλλαγές που τις αφορούν μέσω  αυτών των λογαριασμών. Οι συναλλαγές αυτές αφορούν είτε τις πληρωμές που δέχονται από τους πελάτες με μεταφορές ποσών, είτε πληρωμές μέσω μηχανημάτων POS, αλλά και τις πληρωμές που πραγματοποιούν στους  προμηθευτές τους.

Με τους λογαριασμούς όψεως επίσης, οι τράπεζες παρέχουν και άλλες υπηρεσίες όπως  το δικαίωμα  έκδοσης  χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας

Το Mototrade παρακολουθώντας τις εξελίξεις και γνωρίζοντας την έλλειψη ρευστότητας που έχουν δημιουργήσει τα capitalcontrols και η εκτεταμένη χρήση των POS ,των τελευταίων ετών, αλλά και των αναγκών των επιχειρήσεων για ρευστότητα προσαρμόστηκε στα δεδομένα. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορούν πλέον να πληρώνονται με χρήση τραπεζικής κάρτας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας! Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα άτοκων δόσεων!

Με τον τρόπο αυτό τα συνεργαζόμενα καταστήματα μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα που τους είναι απαραίτητα κάνοντας την παραγγελία απο την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου, και να εκμεταλλεύονται το περιθώριο άτοκων δοσεων /πίστωσης εως 6 μήνες ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας ,ώστε να κρατάνε ένα σωστό stock ,χωρίς το άγχος,και τις χρονοβόρες καθυστερήσεις του να περνάει ο εισπράκτορας/πωλητής  μηνιαίως /εβδομαδιαίως κτλ

Επιπρόσθετα, αυτό που σίγουρα αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πλέον οι εταιρίες courier δέχονται πληρωμές των αντικαταβολών με χρήση κάρτας όποτε στην περίπτωση που υποβάλλετε μια ηλεκτρονική παραγγελία και επιλέξετε να φύγει με αντικαταβολή και πάλι μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας στο κατάστημα courier που σας εξυπηρετεί! Επίσης να αναφέρουμε οτι λόγου της απαγόρευσης συναλλαγών με μετρητά για πράξεις άνω των 500ευρώ,(όριο που σύντομα θα πέσει στα 200€),δεν μπορείτε να πληρώνετε πωλητές με μετρητά, οπότε η συνδεμένη με όψεως λογαριασμό κάρτα  αποδεικνύεται απαραίτητη για να είστε νομότυποι.Εξοικιωθείτε το συντομότερο με το online συστημα παραγγελιών και πληρωμών του Mototrade ,γλιτώστε πρόστιμα και βγείτε μπροστά απο τον ανταγωνισμό,διατηρώντας καλό stock πληρώνοντας  ατοκα  το εμπόρευμα σας.

*ΥΓ : Το Mototrade δέχεται απο συνεργάτες ΚΑΙ πληρωμή με κάρτες /δόσεις ακόμη και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες!

This Entry Was Posted On
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 00:51

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΑΠΟΔΟΧΗ
Chat
1
Close chat
Γεια σας! Έχετε κάποια ερώτηση?

Chat